Πολιτική Επιστροφών

Η πολιτική επιστροφών προϊόντων έχει διάρκεια 14 ημερών. Εφόσον έχουν παρέλθει 14 ημέρες, δεν έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση προϊόντος.

Προϋπόθεση για να επιστραφεί ένα προϊόν είναι να μην έχει ανοιχτεί η αρχική του συσκευασία και να είναι στην αρχική της κατάσταση.

Ορισμένα από τα προϊόντα δεν εμπίπτουν στην υπηρεσία επιστροφών. Προϊόντα που βρίσκονται σε περιβάλλον ψυγείου, καθώς και προσωπικά είδη, έφλεκτα υλικά και αέρια, δεν επιστρέφονται.

Επιπλέον δεν επιστρέφονται:

  • Κάρτες δώρων
  • Online προϊόντα με δυνατότητα λήψης
  • Κάποια προϊόντα υγείας και προσωπικά είδη

Για όλες τις επιστροφές, απαραίτητη είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα μόνο μερικής επιστροφής χρημάτων σε κάποιες περιπτώσεις:

  • Προϊόντα με σημάδια
  • Ανοιχτά προϊόντα.
  • Προϊόντα με ελλειπή κομμάτια ή ελαττωματικά κομμάτια τα οποία δεν οφείλονται σε δικός μας λάθος.
  • Αντικείμενα που έχουν αποστελλεί πίσω σε 'μας μετά την πάροδο 14 ημερών.

Επιστροφές Χρημάτων

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέφετε θα ακολουθήσει ο απαραίτητος έλεγχος και θα σας απαντήσουμε σχετικά με το αίτημα σας μέσω email. Επίσης θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την απόρρηψη ή έγκριση επιστροφής χρημάτων.

Αν εγκριθεί η επιστροφή του προϊόντος, τότε θα προχωρήσουμε στην αντίστοιχη επιστροφή χρημάτων η οποία θα εκδοθεί με βάση την αρχική μέθοδο πληρωμής, εντός ολίγων ημερών.

Καθυστερήση Επιστροφής Χρημάτων

Αν δεν έχετε λάβει επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε αρχικά να κάνετε έναν έλεγχο εκ νέου στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή στην αντίστοιχη αρχική μέθοδο πληρωμής.

Έπειτα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον εκδότη της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Συνήθως η επιστροφές χρηματών εμφανίζονται μερικές ημέρες μετά την εκτέλεση τους.

Αν και μετά την επικοινωνίας σας με τον εκδότη της κάρτας σας ή του λογαρισμού σας δεν λάβετε την επιστροφή, παρακαλούμε τότε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.

Προϊόντα σε Ειδικές Τιμές

Μόνον προϊόντα πωληθέντα στην αρχική τους τιμή μπορούν να επιστραφούν. Προϊόντα σε τιμές εκπτώσεων ή ειδικών προσφορών δεν επιστρέφονται.

Αντικατάσταση Προϊόντων

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προϊόν σας σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε ήταν ελαττωματικό ή κατεστραμένο. Αν επιθυμείτε αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και αποστείλατε το προϊόν στην διεύθυνση μας.

Δώρα

Σε περίπτωση που λάβατε το προϊόν ως δώρο, μπορείτε να λάβετε σε αντικατάσταση μία δωροεπιταγή (Gift Card) ίσης αξίας. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν θα σας αποστείλουμε την δωροεπιταγή σας.

Αν το προϊόν το λάβατε ως δώρο δια χειρός κάποιου άλλου αγοραστή, θα γίνει επιστροφή χρημάτων στον αρχικό αγοραστή.

Χρεώσεις Αποστολών

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας θα πρέπει να το αποστείλετε στην διεύθυνση:

Φαρμακείο Ραπτούλη-Ιωαννίδου
Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 9
Τ.Κ. 54640, Θεσσαλονίκη.

Οι χρεώσεις αποστολών δεν επίπτουν στην πολιτική επιστροφής χρημάτων. Αν λάβετε επιστροφή χρημάτων, θα υπολογιστεί και θα επιστραφή μόνο η αξία των προϊόντων, χωρίς τυχόν έξοδα αποστολής.

Αναλογα με την περιοχή που διαμένετε οι χρόνοι παράδοσεις μπορεί να διαφέρουν.

Αν επιστρέφετε προϊόντα μεγάλης αξίας, σας προτείνουμε να επιλέξετε κάποια μέθοδο αποστολής με δυνατότητα παρακολούθησης (tracking) ή κάποια επιλογή ασφάλισης της αποστολής σας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την παραλαβή των αποστολών σας.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με τις επιστροφές.